Levering av varer!

Normalt har du varene på postkontoret 2-4 dager fra jeg har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. 
Du har en 14 dagers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den automatisk bli returnert tilbake til meg etter 14 dager. Dette er Postens reglementer.Ved en slik retur vil du bli fakturert for fraktkostnadene tur/retur samt et omkostningsgebyr pålydende 200,-

Ved bruk av angreretten må du selv betale fraktkostnadene for returen.

Obs! Virker pakken skadet ved utlevering på Posten så ikke skriv under før du har gjort den ansatte på posten klar over dette. Opplever du at en vare har blitt skadet må du ta både produktet og emballasjen det har blitt sendt i, tilbake til ditt postkontor og fylle ut et skademeldingsskjema.
Ta kontakt med meg hvis dette skjer. 
 
Du vil oppleve at esken varene kommer i ikke alltid er ny. Jeg prøver å bidra der jeg kan og bruker emballasjen om igjen så langt det er mulig. Faktura, angrerettskjema etc. får du på Mail og kan finne på "min side"!
 
Betaling
Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet, (74,-).
 
Kunder på Svalbard
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .